FECEI З УСІМИ БІЖЕНЦЯМИ

Центри, що входять до складу FECEI, є мовною освітньою спільнотою, що усвідомлює свою соціальну відповідальність. Саме тому ми хочемо показати нашу солідарність і ми пропонуємо різноманітні послуги біженцям через “План мовної щедрості”. Це проект-підтримка українським біженцям, який ми розробили для полегшення процесу адаптації, покращення комунікації та створення системи, в якій місцеві вчителі та керівники зможуть добровільно допомагати українцям.

МОВИ ОБ’ЄДНАЮТЬ НАС

Ми у FECEI хочемо допомогти українцям усунити мовні бар’єри, які в них зараз виникають. Враховуючи те, що ключовою компетенцією FECEI є викладання мов, це є однією з наших головних цілей. Саме тому ми хочемо запропонувати нашу підтримку українським біженцям через наш “План мовної щедрості”. Цей план має на меті допомогти біженцям у їхній адаптації в Іспанії, надаючи їм можливість продовжити навчання, яке сприятиме їх подальшій соціальній інтеграції.

ЯК МИ МОЖЕМО ДОПОМОГТИ?

З початку війни з’явилося багато центрів, пов’язаних з FECEI, по всій країні, які вже почали виявляти свою підтримку добровільно, щедро і альтруїстично.

Існує багато способів підтримати всіх цих людей. Наш План пропонує кілька ідей: розділити/надати місця, уроки іспанської мови, уроки англійської мови, хоча, без сумніву, найважливішим з усіх є ділитися людським теплом і створити дружнє середовище для всіх українців, що прибули до країни нещодавно, у нашій спільноті.

Descargar Plan de Generosidad Lingüística
haz clic en el Plan para bajarlo

Якщо ви біженець – ми хочемо допомогти вам, пропонуючи наступне …

Дивіться конкретні плани деяких наших асоціацій

Andalucía

aceia

Asturias

aceias

Cantabria

accei

Castilla La Mancha

acicam

Castilla y León

aclid

Comunidad Valenciana

aceicova

Galicia

aceiga

Madrid

acedim

Murcia

aceirmur

País Vasco

acie